Cradle to Cralde GULD

Vugge til Vugge Aps skriver rosende ord om vores produkter, der er de første til at opnå en Cradle to Cradle certificering på GULD-niveau i Danmark. Læs nyheden på Vugge til Vugges egen side ved at følge linket.

På fotoet ses overrækkelse af Cradle to Cradle certifikater på GULD-niveau på Møllerup Gods. Fra højre ses Bodil Pallesen fra Teknologisk Institut, Annette Hastrup fra Vugge til Vugge, Flemming Werk fra Advance Nonwoven og Henning Johansen fra Læsø Tangbank.

I et udsnit af artiklen fortæller Annette Hastrup fra Vugge til Vugge hvorfor certificeringen er en fordel for os og vores kunder:

“Dokumentationen kan bl.a. bruges til at opnå point ved bygningscertificeringer som fx DGNB og LEED. Certificeringsniveauet er desuden meget højt, og tangmønningen har som det første danskproducerede produkt opnået certificering på Guld-niveau”
Translate