Tækkemænd tester tangmønning

Vi er stolte af den flotte modtagelse, som vores tangmønning har fået hos de danske tækkemænd. Bladet TÆK, der udgives af Stråtagets Kontor, har skrevet en grundig artikel om erfaringerne med at bruge vores tangmønning. Artiklen er en rapportage fra lanceringen af materialet i 2015, samt en evaluering af de foreløbige erfaringer med at bruge mønningen.

Vi bringer her et citat fra artiklen, som vi er særligt glade for, da et af målene for produktet var at udvikle en let måtte, som tækkemanden kan lægge uden at slide sig selv op:

Vi har kun positive ting at sige om tangtørv som mønning-materiale. Det er jo fantastisk med et materiale der er naturligt og er langtidsholdbart. Samtidigt er det skånsomt for tækkemanden at arbejde med, da det ikke vejer noget. Det kræver lidt for at få det til at ligge pænt oppe på taget, men det skal bare prøves et par gange, så kører det

– Allan fra Højfyns Tække- og Isoleringsservice

Læs hele artiklen “Mønninger af tangmåtter” fra TÆK, December 2016

 

Translate